Standardside

Storebæltsbroen

BroBizz Handicap giver rabat på Storebæltsbroen. DHB forestår bevillingen af BroBizz Handicap.

Den 1. september 2005 introducerede A/S Storebælt en særlig rabat for handicap-køretøjer, så handicappede bilister kan køre over broen til nedsat pris. Rabatten på 20% ydes kun via et BroBizz abonnement.

Med en BroBizz Handicap i forruden:

  • får du 20% rabat for hver tur over Storebæltsbroen, udover den normale 5% rabat der normalt er på en BroBizz,
  • kører du gennem BroBizz-banen uden stop, og brotaksten trækkes automatisk (via din BroBizz), fra dit Dankort, kredit- eller benzinkort.

Hvem kan få rabat?

For at kunne få en BroBizz Handicap, så skal du (eller en i husstanden), være i besiddelse af et Handicap Parkeringskort (det blå kort med foto ). Hvis ikke du har en af disse kan man dog komme med i ordningen, hvis man har modtaget støtte til køb af bil og/eller er blevet fritaget for afgifter ifølge lov om social service.

Ejeren af bilen skal være bosat på samme adresse som den, der har parkeringskortet, invalideskiltet, fået støtte til køb af bil og/eller er blevet fritaget for afgifter.

 

Anssøgningsskemaet skal sendes til DHB, sammen med en kopi af registreringsattesten til den bil man ønsker BroBizz'en skal bruges i. Man kan kun få udstedt én BroBizz Handicap.

Hvis du allerede har en BroBizz og ønsker at få den overført til et BroBizz Handicap abonnement, skal du anvende samme ansøgningsskema.

Da en BroBizz Handicap kun kan anvendes i den bil, den er registreret til, skal du sørge for at få den omregistreret, såfremt du får ny bil

Bemærk at der skal gå minimum ét år mellem ændringer af registreringsnummer.

Hvis du har spørgsmål til BroBizz Handicap kan du læse på Storebælts hjemmeside - eller du kan kontakte DHB på tlf.: 3675 1793 begin_of_the_skype_highlighting GRATIS 3675 1793 end_of_the_skype_highlighting eller Storebælt på tlf.: 70 15 10 15 begin_of_the_skype_highlighting GRATIS 70 15 10 15 end_of_the_skype_highlighting.

Betingelser

Vær opmærksom på at du skal kunne dokumentere din ret til en BroBizz Handicap jf. gældende betingelser (er vedlagt ansøgningsskemaet). Når du bestiller en BroBizz, betaler du 200 kr. i depositum og accepterer samtidig de generelle vilkår og betingelser for BroBizz.

 
 

| Svar

Nyeste kommentarer

10.10 | 17:52

Der skal være noget dokumentation på det
Mvh inge green volder

10.10 | 16:58

Vil det være nok hvis man har et barn på 5 der er nonverbal og er i udredning for sjældent syndrom, at kunne få ledsagerkort?
Han har ingen diagnoser endnu.

16.07 | 14:24

Kære Karin
Hvis du Googler ledsagekort er det et ansøgningsskema du udfylder og husk at få diagnoserne med fra en læge.
Send det afvent
Mvh inge green volder

13.07 | 08:30

Jeg kan ikke se mig ud af, hvordan man får ledsagerkort til børn?