Standardside

Storebæltsbroen

BroBizz Handicap giver rabat på Storebæltsbroen. DHB forestår bevillingen af BroBizz Handicap.

Den 1. september 2005 introducerede A/S Storebælt en særlig rabat for handicap-køretøjer, så handicappede bilister kan køre over broen til nedsat pris. Rabatten på 20% ydes kun via et BroBizz abonnement.

Med en BroBizz Handicap i forruden:

  • får du 20% rabat for hver tur over Storebæltsbroen, udover den normale 5% rabat der normalt er på en BroBizz,
  • kører du gennem BroBizz-banen uden stop, og brotaksten trækkes automatisk (via din BroBizz), fra dit Dankort, kredit- eller benzinkort.

Hvem kan få rabat?

For at kunne få en BroBizz Handicap, så skal du (eller en i husstanden), være i besiddelse af et Handicap Parkeringskort (det blå kort med foto ). Hvis ikke du har en af disse kan man dog komme med i ordningen, hvis man har modtaget støtte til køb af bil og/eller er blevet fritaget for afgifter ifølge lov om social service.

Ejeren af bilen skal være bosat på samme adresse som den, der har parkeringskortet, invalideskiltet, fået støtte til køb af bil og/eller er blevet fritaget for afgifter.

Hent ansøgningsskema her.

Anssøgningsskemaet skal sendes til DHB, sammen med en kopi af registreringsattesten til den bil man ønsker BroBizz'en skal bruges i. Man kan kun få udstedt én BroBizz Handicap.

Hvis du allerede har en BroBizz og ønsker at få den overført til et BroBizz Handicap abonnement, skal du anvende samme ansøgningsskema.

Da en BroBizz Handicap kun kan anvendes i den bil, den er registreret til, skal du sørge for at få den omregistreret, såfremt du får ny bil. Det gøres ved at udfylde dette ændringsskema og indsende til os sammen med en kopi af registreringsattesten på den nye bil til os.

Bemærk at der skal gå minimum ét år mellem ændringer af registreringsnummer.

Hvis du har spørgsmål til BroBizz Handicap kan du læse mere under Spørgsmål og svar på Storebælts hjemmeside - eller du kan kontakte DHB på tlf.: 3675 1793 begin_of_the_skype_highlighting GRATIS 3675 1793 end_of_the_skype_highlighting eller Storebælt på tlf.: 70 15 10 15 begin_of_the_skype_highlighting GRATIS 70 15 10 15 end_of_the_skype_highlighting.

Betingelser

Vær opmærksom på at du skal kunne dokumentere din ret til en BroBizz Handicap jf. gældende betingelser (er vedlagt ansøgningsskemaet). Når du bestiller en BroBizz, betaler du 200 kr. i depositum og accepterer samtidig de generelle vilkår og betingelser for BroBizz.

 
 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

07.02 | 14:43

Hvordan tænker du at jeg kan evt hjælpe dig ?

...
07.02 | 00:27

Har Odense Kommune ikke en borgerrådgiver jeg vil klage over socialrådgiver i Odense Kommune

...
14.02 | 11:08

Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min kæreste på gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min ma

...
18.03 | 14:58

Det vil til næste opdatering komme på. Tusind tak.
Inge Volder

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE